CLA

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка линолова киселина,Conjugated Linoleic Acid за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

сряда, 29 октомври 2014 г.

Widgets

CLA Линолова Киселина странични ефекти

Големите дози Конюгирана линолова киселина, могат да причинят сериозни странични ефекти,въпреки многобройните ползи от приема и.





Както често се случва, някои молекули и хранителни вещества са от полза, когато се намират в естествени размери в реални храни, но стават опасни, когато започнете да ги приемате в големи дози и то в хранителни добавки,върху които все пак има химическа промяна.

Проведени изследвания показват, че прекомерно големи дози допълнителен прием на  CLA характерни за хора , които са на диети за отслабване, може да доведе до увеличаване на натрупването на мазнини в черния дроб , който е трамплин към метаболитен синдром и диабет.

Ако искате да предпазите черния дроб[прочети повече], спазвайте препоръчаната дозировка на линолова киселина.Има сведения ,че въпреки свойството на КЛА да помага и то много ефективно за намаляване на телесните  мазнини, високи дози на CLA извън препоръчителната дневна доза, може да доведе до възпаление и да предизвика дори инсулинова резистентност и по-ниски HDL ("добрия") холестерол!
Въпреки ,че повечето експерименти са проведени върху животни,все пак учените заключват,че неразумен прием на  Линолова Киселина може да доведе до неприятни здравословни проблеми в хората като:като диария, болки в стомаха, гадене и газове.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар